^^
Tuulen tuivertamaksi,
rajapintojen yhdistäjäksi,
yrityksen kokoajaksi.
Työnilon esille tuojaksi,
selkeäksi selviytyjäksi.

Tiia Jyrkiäinen

Muutosmuotoilija

Päästä irti Muutosmuotoilija!
+ 358 400 389 275

Muutosmuotoilija liikkuu ketterästi vuorovaikutuksien kentillä intuitiota ja luovuutta hyödyntäen. Sillä on isot korvat, jotta se kuulisi paremmin, isot silmät, jotta se näkisi syvemmälle ja iso suu, jonka voi teipata kiinni tarvittaessa.

Se muotoilee bisneksiä vastaamaan tulevaisuuden haasteita tai jopa haastamaan tulevaisuutta. Pää kääntyy 360 astetta kun se katsoo liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti markkinoinnin, myynnin, talouden ja tuotannon keskiöstä. Ihan jännä!

Se on koulittu 15 vuotisen yrittäjän uran aikana ymmärtämään ennen kaikkea muita yrittäjiä ja luonteenlujuutta sillä on armottomasti. Määrätietoinen ja aito halu kehittää rehellistä yritysmaailmaa, jossa jokainen kantaa kortensa kekoon ja saa palkkionsa ansaitusti. Se haluaa tehdä asioita läpinäkyvästi ja vaikeistakin asioista mahdollisimman selkeitä. Nenä on vähän lytistynyt, kun on kolahtanut innoissaan päin seinää ja kinttu oikuttelee, kun on hyppinyt tasajalkaa. Tosin, kehut ovat aina palauttaneet iloisen mielen. Ihan mukava ja tottelevainen, pitkäjänteiseksikin sanottu. Oppii joka päivä uusia temppuja!

Jos haluat saada sen hyvälle tuulelle, vie se ulkoilemaan metsään. Ota vähän eväitä ja anna sen kirmata vapaana Suomen luonnossa. Taulujen maalaaminen sen kanssa voi synnyttää uusia oivalluksia ja ulottuvuuksia. Ruoan suhteen oma-aloitteinen eli osaa loihtia murkinaa ja saattaa jopa syöttää kädestä, hyvällä fiiliksellä ollessaan. Hyvä ruoka, parempi mieli!

On tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja kulkemaan rohkeasti edellä sekä buustaamaan niitä, jotka tarvitsevat kannustusta. Syttyy rohkeista ideoista ja tuottaa myös itse niitä. Vahvuuksia on kokonaisuuksien hahmottaminen ja hallinta, tunnistaa keskeiset tavoitteet ja löytää toimenpiteet niiden saavuttamiseksi. Tarttuu hanakasti toimeen ja ylläpitää ”me yhdessä osaamme” -asennetta!

Herätä aamulla onnellisena, elää hetkessä, mennä minne nenä näyttää ja ennenkaikkea tehdä vaikuttavaa työtä!

Ota yhteyttä rohkeasti!

Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Fill out this field

Hyppää mukaan Caarniin!

Oletko kehittäjämielinen tyyppi, joka tykkää ajatella luovasti, jopa muotoiluajattelu tuntuu omalta? Ota yhteyttä ja katsotaan onko meillä sama suunta tai kenties yhteinen haave, jostain jota ei vielä ole olemassa. Mennään yhdessä kohti uutta ja parannetaan asioita pala palalta – hyppää mukaan ja näpäytä viestillä!