Hae mukaan VastuullisuusBuusti -pilottiin

Aloita vastuullisuusmuotoilu tunnistamalla yrityksesi luonnolliset mahdollisuudet

Nyt on mahdollisuus ottaa vastuullisuus osaksi yrityksen kehittämistä. Tunnistamalla yrityksen luonnolliset positiiviset mahdollisuudet ja negatiiviset riskit voit turvallisemmin aloittaa vastuullisuustyön ja liittää sen osaksi strategiaa. VastuullisuusBuusti tulee kehittämään yrityksesi rakenteellista- ja inhimillistä pääomaa ja nostamaan toimialakohtaista kilpailuetua.

Mukaan VastuullisuusBuustiin?

Jokainen Suomalainen PK-yritys ansaitsee mahdollisuuden olla mukana muuttuvassa kilpailukentässä. Vastuullisuuden ei tarvitse olla vaikeaa. Kehittämämme työkalut toimivat muutoshalukkaissa yli 10 hengen palvelu- kuin tuotantoyrityksissä, toimialarajoituksia ei ole.

  • Kiinteistöalan toiminta
  • Rakentaminen
  • Teollisuus
  • Huoltoliike -palvelut
  • Matkailu- ja ravitsemistoiminta
  • Hyvinvointi- ja terveyspalvelut

VastuullisuusBuusti tuo yritykseen?

Tunnistettuja mahdollisuuksia

Tasapainoa arkeen

Voimaa rakenteisiin

Virtaa ihmisiin

Työkaluja kehittämiseen

Miten VastuullisuusBuusti toimii

VastuullisuusBuusti sovelletaan yrityksen toimiala huomioiden. Työpajat toteutetaan yrityksen johtoryhmälle sekä organisaation muutoskyvykkäille henkilöstönedustajille.

Informatiivinen vastuullisuustieto yhdistetään tunnistamalla yrityksen vastuullisuus mahdollisuudet. Analysoimme tunnistetut positiiviset mahdollisuudet NaturalCo™  -menetelmällä ja jalkautamme menetelmän yrityksen kehittämisen tueksi.

VastuullisuusBuustissa riskienhallinnan-, henkilöstöhallinnon- ja muotoilun ammattilaiset valjastavat osaamisen yrityksen käyttöön. Teemme jatkuvaa kehitystyötä siksi nyt toteutettava pilotti on erityisen tärkeä PK-yrittäjien yhteisen tulevaisuuden kannalta.

Keitä me olemme?

Haluamme auttaa suomalaisia PK-yrityksiä selviämään vastuullisuuden tuomissa haasteissa. Olemme toimineet eri yritysten kehitys- ja johtotehtävissä, me näemme yritysten vastuullisuus haasteet mutta myös mahdollisuudet. Tunnistamme Suomen vahvuudet kansainvälisillä markkinoilla ja haluamme auttaa yrityksiä kehittymään niin, että vastuullisuus tuo kestävää kilpailukykyä. Olemme kehittämässä NaturalCo™ -menetelmiä, jotka huomioivat yrityksen rakenteellisen- ja inhimillisen pääoman yhteistyössä luonnon kanssa.

Tiia Jyrkiäinen
Muutosmuotoilija

Tiia katsoo liiketoimintaa etsien uusia mahdollisuuksia varmistaen vastuullisuuden sekä resurssien kohdentamisen viisaasti.

Simo Sauni
Riskienhallinan asiantuntija

Simo on vanha kehäkettu, joka kehittää yrityksen liiketoimintaa riskienhallinnan ja turvallisuuden ehdoilla. Simoa kutsuu luonto ja kaupunkipeikot.

Elisa Salminen
HR Manager

Elisa saa yrityksen henkilöstön loistamaan ja työyhteisön kukoistamaan. Elisa pitää vihreät langat käsissä ja tukee muutosta henkilöstön voimavaroja vahvistaen.

Haluatko lähteä mukaan Pirkanmaalla toteutettavaan VastuullisuusBuusti -pilottiin?

Kiitos olemme ilahtuneita kun haluat lisää tietoa. Täytä oheinen lomake, olemme sinuun yhteydessä sähköpostilla ja sovimme yhteisen kartoitusajan.