Tervetuloa VastuullisuusBuustiin

Olemme iloisia kun liityt joukkoomme, lämpimästi tervetuloa. VastuullisuusBuusti pilottivaiheessa ja se on osa NaturalCo™  -hanketta. Tavoitteenamme on saavuuttaa selkeä toimintamallit, menetelmät ja työkalut kuinka vastuullisuus otetaan osaksi PK-yritysten arkea.

VastuullisuusBuustin sujuvuuden varmistamiseksi toivomme sinun täyttävän oheisen alkukartoituslomakkeen ja sen jälkeen pääset varaamaan kaksi workshop päivää. Lopussa kerromme vielä kuinka valmistaudut päiviin.

Aloita tästä

ALKUKARTOITUS

  • Täytä ja lähetä lomake
  • Tiedot käytetään vain NaturalCo™  -menetelmän kehitämiseen

AJANVARAUS

  • Valitse organisaatiollesi 2 workshop päivää valitsemalla palvelusta ensi  1.workshop ja sitten 2.workshop
  • Suosittelemme workshopien pitämistä 3 viikon sisällä
  • Voit myös soittaa meille mikäli haluamasi päivät ei ole saatavilla

Valmistautuminen VastuullisuusBuusti -pilottiin

Järjestämme workshopit yrityksen tiloissa. Tuomme mukana,
Miniprojektorin mutta mikäli yrityksellä on käytössä näyttölaitteet toivomme voivamme käyttää niitä. Kaffeherkut tuomme mukanamme!

Mikäli haluat, että järjestämme toiveidesi mukaiset inspiroivat tilat, olethan yhteydessä tiia.jyrkiainen@caarni.fi Laskutamme tilavuokran ja mahdolliset ruokailukulut asiakkaalta. Kysy lisää, monesti paikanvaihdos on inspiroivaa!

1.WORKSHOP
Asiantuntijat:
Simo Sauni, riskienhallinnan asiantuntija
Tiia Jyrkiäinen, muotoilija

Keskitymme 1.workshopissa rakennepääoman vastuullisuus mahdollisuuksiin ja tunnistamamme mahdollisuudet NaturalCo -menetelmällä.

1.WORKSHOP
Asiantuntijat:
Elisa Salminen, HR-Manager
Tiia Jyrkiäinen, muotoilija

Keskitymme 1.workshopissa inhimillisenpääoman vastuullisuus mahdollisuuksiin ja tunnistamamme mahdollisuudet NaturalCo -menetelmällä.

Workshopit toteutetaan mielellään yrityksen johtoryhmälle sekä organisaation muutoskyvykkäille henkilöstönedustajille. Voitte valita mielestänne tärkeimmät osallistujat. Workshop osallistujamäärä 3 – 15 henkilöä.

VastuullisuusBuusti hinta on 3800€ + alv 24%

VastuullisuusBuusti laskutetaan asiakkaalta kahdessa erässä. Ensimmäinen lasku 50% lähetetään 1.workshopin jälkeen ja toinen 50% kun loppuraportti on lähetetty asiakkaalle.

VastuullisuusBuusti on osa ja NaturalCo™  -hankkeen pilotti. Lopputulos tulee sisältämään menetelmiä ja työkaluja, joilla yrityksen on turvallista kehittää vastuullisuutta ja lisätä vastuullisuus strategiaansa. Pilotti suoritetaan ajalla 1.1.2023 – 30.7.2023. Tiedotamme pilotoinnin lopputuloksista kaikkia osallistuja. Yrityksille annamme mahdollisuuden hankkia syntyvät NaturalCo™  menetelmät ja työkalut -50% ostohinnasta.

Kiitos näemme workshopissa!

Mikäli sinulla on kysymyksiä voit aina olla yhteydessä projektinvetäjään!

Tiia Jyrkiäinen
Muutosmuotoilija

+ 358 400 389 275